طباعة

Om 2R-Consult ApS og ejeren Aage Ramsgaard

2R-Consult ApS blev etableret i 2004, og har siden hjulpet små og mellemstore virksomheder med rådgivning og professionelt bestyrelsesarbejde.

aage_ramsgaardMed en baggrund som Cand Oecon og en aktiv erhvervskarriere i en række virksomheder, hvoraf de sidste 10 år var som henholdsvis salgs & marketing direktør og adm. direktør i 2 virksomheder, har jeg opbygget en bred erfaring i virksomhedsledelse med fokus på virksomhedernes vækstmuligheder under hensyntagen til en sund økonomisk udvikling.

Denne erfaring har medført, at jeg nu i mange år har hjulpet en række SMV-virksomheder med deres udfordringer, hvad enten det var udarbejdelse af en strategiplan, en turn around, et ejerskifte eller en anden udfordring.

I mere end 12 år har jeg aktivt deltaget i bestyrelsesarbejdet i en række virksomheder indenfor forskellige brancher. I dag sidder jeg i 8 bestyrelser, hvoraf de 2 er som bestyrelsesformand.

I 2012 blev jeg valgt som delegeret i forsikringsselskabet Vejle Brand.

Desuden er jeg tilknyttet mentornetværket under Business Kolding og i mange år har jeg været frivillig rådgiver hos Business Koldings tilbud og gratis rådgivning til iværksættere.

Jeg har i mange år været med i en række netværk bl.a. Netværk Kolding og Forretnings- og Investeringsnetværket.

Kontakt 2R-Consult ApS for en uforpligtende samtale

2R-Consult ApS tilbyder, at deltage i et uforpligtende møde vedrørende problemstillingen i netop din virksomhed.
Det første møde vil altid være gratis, dog med en fakturering af kørte kilometer.
Timeprisen er fast 850 kr. men aftales der et længere forløb, så kan der også aftales en fast pris for en veldefineret opgave.
Ring på 26169400 eller klik her – så kommer du direkte ind på min kontaktside.

2R-Consult tager hånd om dine problemstillinger

problemlosning2R-Consult er en enkeltmandsvirksomhed, som er stiftet i 2004 med det formål at hjælpe primært små og mellemstore virksomheder med at udvikle deres virksomhed, så de også på langt sigt kan tjene penge og dermed overleve.

2R-Consult bygger på nedenstående idegrundlag:
Omverdenen forandrer sig hurtigere i dag end for få år siden. Betingelserne for at være konkurrencedygtige i dag og i fremtiden bliver vanskeligere og vanskeligere at leve op til, idet det kræver hele tiden nye tanker, nye produkter, nye serviceydelser, ny teknologi etc.

Denne udvikling stiller krav til både ledelsen og til de rådgivere, virksomheden vælger at samarbejde med.

Læs mere