طباعة

Professionel aktiv bestyrelse

Har du en professionel bestyrelse?
Hvis ikke - så kunne det være den beslutning, der kan videreudvikle din virksomhed!

Overalt i Danmark findes der små og mellemstore virksomheder, som er startet af en enkelt persons lyst og evne til at være entreprenør. Ønsket om selvstændighed og iværksættertrangen har været det alt afgørende.

Imidlertid ser vi ofte, at disse virksomheder på sigt løber ind i problemer med at udvikle sig sundt, idet mange ikke har professionelle bestyrelser, men kun ”tantebestyrelser”. En nødvendig sparring kommer aldrig i gang og dynamikken forsvinder i virksomheden.

Som erfaren virksomhedsleder og med erfaring fra mange brancher har jeg en række kompetencer inden for virksomhedsudvikling, økonomistyring og generel ledelse, hvorved jeg vil  være en værdifuld sparringsspartner for ejeren og hurtigt kunen forestå virksomhednes styrker og svagheder og dermed pege på nye strategiske muligheder.  

I dag sidder jeg i 8 bestyrelser, hvor af de 2 er som bestyrelsesformand. Denne erfaring er vigtig, når man skal vælge et medlem til sin bestyrelse

Jeg lægger vægt på at være et aktivt bestyrelsesmedlem. Jeg følger løbende med i virksomhedens omverden, og imellem bestyrelsesmøderne vil jeg løbende være i kontakt med virksomhedens ledelse, alt samme med det mål, at bestyrelsesmøderne kan blive mere konstruktive og fremadrettede. 

I specielle tilfælde vil kunne gå ind og løse konkrete opgaver i virksomheden, hvis virksomheden ikke selv har de nødvendige.

Kontakt 2R-Consult ApS for en uforpligtende samtale

2R-Consult ApS tilbyder, at deltage i et uforpligtende møde vedrørende problemstillingen i netop din virksomhed.
Det første møde vil altid være gratis, dog med en fakturering af kørte kilometer.
Timeprisen er fast 850 kr. men aftales der et længere forløb, så kan der også aftales en fast pris for en veldefineret opgave.
Ring på 26169400 eller klik her – så kommer du direkte ind på min kontaktside.