طباعة

Mentor

En professionel mentorHar du en professionel partner, du kan diskutere virksomhedens udvikling med?
Hvis ikke - så bør du måske kontakte mig!!

En professionel mentor kan i mange tilfælde tilføre ny dynamik til små og mellemstore virksomheder, der føler, at de har behov for ny inspiration til udvikling af virksomheden.

De fleste små og mellemstore virksomheder har en række fagligt meget dygtige medarbejdere ansat, men ejerlederen mangler ofte en ekstern person til at diskutere nye tanker og ideer med. Det kan typisk være:

  • Hvordan får jeg øget omsætningen?
  • Er min prissætning rigtig?
  • Hvor tjener jeg egentlig mine penge?
  • Er min organisation rigtig?
  • Kan jeg markedsføre min virksomhed på en anden måde
  • Etc.

Der vil altid være en række områder, hvor man løbende spørger sig selv, om det nu er rigtigt det man gør, og her vil en professionel mentor kunne bidrage til en afklaring.

Fordelen ved at have en mentor er, at det er en variabel omkostning. Man binder sig ikke på samme måde, som hvis man etablerede en bestyrelse og virker mere uformel, og en del ejerledere er endnu ikke klar til en professionel bestyrelse. En mentor kan derfor mange gange være det første skridt i processen hen imod en professionel bestyrelse.

Hvilken mentor man så skal vælge afhænger af, hvilket funktionsområde men anser for at være den største udfordring for virksomheden. Er det det markedsmæssige, det organisatoriske eller produktionen?

Jeg vil kunne gå ind og hjælpe til med en sparring inden for virksomhedsudvikling, økonomistyring samt generel ledelse, og gennem mit netværk har jeg kontakt til andre rådgivere, der er specialister inden for eksempelvis produktion, sælgertræning etc.

I dag hjælper jeg løbende en række ejerledere som mentor, og har derfor erfaringen til også at kunne hjælpe din virksomhed med at udvikle sig. 

Kontakt 2R-Consult ApS for en uforpligtende samtale

2R-Consult ApS tilbyder, at deltage i et uforpligtende møde vedrørende problemstillingen i netop din virksomhed.
Det første møde vil altid være gratis, dog med en fakturering af kørte kilometer.
Timeprisen er fast 850 kr. men aftales der et længere forløb, så kan der også aftales en fast pris for en veldefineret opgave.
Ring på 26169400 eller klik her – så kommer du direkte ind på min kontaktside.